Behandlingar

Bukhålan är ett rum som omges av väggar av muskler och muskelhinnor. I väggarna kan uppstå försvagningar som gör att delar av organ (fett eller tarm) trycks ut genom väggen och buktar ut på ”fel plats”. Detta kallas för bråck.

Mindre kirurgiska hudingrepp som till exempel: borttagning av små som stora födelsemärken,  talgkörtlar och fettknölar (ej i ansikte) och operation av nageltrång. Ingreppen kan utföras i dagskirurgi under lokalbedövning eller under sedering/anestesi.

Front,View,On,Colostomy,Bag,Attached,To,Woman,Patient,,Medical

Stomibesvär

Vi erbjuder patienter med stomiprolaps, stomibråck och patienter med granulom bedömning och individualiserad kirurgisk vård.

Endoskopi

Endoskopi

Dessa ingår i utredning och behandling av sjukdomar i magtarmkanalen. 

Med ändtarmsbesvär eller proktologiska besvär menas sjukdomar och tillstånd i och kring ändtarmsöppningen. De kirurgiska sjukdomarna omfattar bland annat hemorrojder, hudflikar, fistlar, slemhinnesprickor och polyper.

Boka en tid

Våra specialistkirurger har lång och bred erfarenhet inom både den privata och offentliga vården. 

Mottagningens öppettider

Måndag - fredag

08.00 - 17.00

Modern evidentbaserad kirurgisk vård med högsta kvalitet i partnerskap mellan offentlig och privat verksamhet

Har du några andra frågor eller funderingar?

Vi vet att läkarbesök och sjukdomar kan kännas jobbigt att prata om. Om du har några frågor eller funderingar kring en åkomma eller ditt besök så tveka inte att kontakta våra sjuksköterskor på 021-440 12 60 eller kontakt@ainnovakirurgi.se så hjälper vi dig. Varmt välkommen

kirurgi västerås
ainnovakirurgi
ainnovakirurgi
kirurgi västerås